Storm Barista Attitude

Storm

Lækre materialer og nyeste teknologi.

Med Storm er baristaen i stand til at udtrykke sin personlighed og eksperimentere, enkelt og let. Maskinen er udviklet i samarbejde med verdens førende baristaer, og lægger vægt på at det skal være en oplevelse at gå på café

Multiboiler som standard

Storms multi boiler teknologi sikrer dig optimal ekstraktion og temperaturkontrol. Desuden får du mulighed for at indstille gruppernes temperatur individuelt for at give dig den størst mulige fleksibilitet. Multiboiler teknologien sikrer også at damptrykket ikke påvirkes mens der brygges espressso.

Du er i total kontrol

STORM er bygget som konkurrence maskine Det betyder at baristaen er i fuld kontrol over alle parametre. Når den perfekte indstilling er fundet, kan denne gemmes, så baristaen, eller andre, let kan genskabe den perfekte espresso.

Innovative steam-arme

Steam armenes vilde udseende underbygger deres formåen Med STORM Introducerer Astoria en særlig DRY-Steam teknologi, som sikrer at dampen er tør. Dette betyder at det er lettere at steame mælk, og at skummet på toppen af cappuccinoen forbliver flot i længere tid. Samtidig er STORM udstyret med Cool Touch steamarme så baristaen ikke brænder fingrene. De lange fleksible steamarme gør også arbejdet let i en travl cafe.

Kvalitet fra inderst til yderst

STORM vækker følelserne med sine fantastiske materialer såsom træ, der omgiver maskinen, og understøtter maskinens høje kvalitet. Se den og føl den! Andre espressomaskiner vil aldrig være det samme.

Mange forskellige designs