Kaffeværkstedet

Lidt uden for centrum af Bjæverskov, i et gammelt mejeri, på den gamle Nutana Fabrik, ligger vores hyggelige og top dedikerede mikroristeri Kaffeværkstedet. Her ristes dagligt kaffe fra alle egne af verden. Vi er kompromisløse når det gælder kvalitet i valg af bønner. Vi ønsker at enhver der smager vores kaffe, også ønsker at deres næste kop kaffe skal komme fra Kaffeværkstedet.

Hvem vi er

Kafferister Claus, der dagligt rister kaffe til alle som elsker en “Go´ kop kaf´”

Kaffetekniker Christian, er altid klar til at hjælpe når udstyret driller eller du blot har brug for gode råd til den næste kop kaffe du vil servere for dine kunder.

Kaffebrygger Katja, der byder alle der har lyst til at fordybe sig i kaffens spændende univers velkommen inden for i kaffeværkstedet.

Vores dør er altid åben og helt sikkert et besøg værd, om du ønsker kaffe til din cafe, restaurant eller virksomhed, eller du blot er på besøg i nærområdet, byder vi altid på en kop friskristet og friskbrygget kaffe.

Vi glæder os til at byde dig velkommen ind i Kaffeværkstedet, som byder på både på gode råd om kaffebrygning, valg af bønner til din næste kop kaffe samt hjælp og rådgivning når din kaffe ikke smager, som du forventede.

Desuden er vi også et værksted hvor vi kan reparere det meste inden for espressomaskiner og kaffekværne.

På gensyn til en kop kaffe i Kaffeværkstedet…

Loading...

Kaffeværkstedet

Er et lille kafferisteri der ligger i Bjæverskov på den gamle Nutanafabrik. Passionen for den gode kaffe med en spændende karakter har altid vakt vores interesse, og derfor besluttede vi os for selv at begynde at riste. Vi har i flere år arbejdet med import af specialristet kaffe fra et mikroristeri i Sverige, som er kendte for deres meget dedikerede arbejde med kaffen. Vi synes nu tiden var inde til, selv at gå igang med det spændende arbejde det er at udvælge kaffe fra forskellige steder i verden og eksperimentere med forskellige risteprofiler. Vi har arbejdet længe på at finde frem til nogle kaffer, som vi synes er spændende og karakteristiske i smagen og herefter finjustere ristningen, hvilket i øvrigt er et arbejde vi nok aldrig bliver færdige med.