Minibar

Minibar

Den perfekte maskine til kommercielle behov
Passer til 10-50 medarbejder

Minibar er en kommerciel model til specialiserede behov. De dobbelte kedler, vertikale touchskærm og store beholdere et features der er med til at give et hurtigt arbejdsflow. Maskinen er udstyret med en beholder til hele kaffebønner, samt en beholder til pulver. Desuden kan modellen tilvælges med ekstern vandudtag til te og autosteamer til at lave rigtig latte art, uden at man behøver at være barista.

Om denne model
Se video
0
Daglig bryggekapacitet
0
Kopper pr. time
0
Drikkevarianter

Mulighed for justering af kværn

Forskellige kaffer kræver forskellige indstillinger af kværnen. Derfor er det vigtigt med en kværn der kan justeres således at den passer til den kaffe du bruger.

Metalbrygger med 21g kapacitet

Med en holdbarhed på op til 300.000 kopper og en kapacitet på op til 21gram kaffe, er metal kaffebryggeren i denne maskine med til at sikre en kvalitet og pålidelighed uden sammenligning.

Mælkeskum med den rette temperatur

For at opnå den bedste kop kaffe med mælk, er det meget vigtigt at maskinen leverer mælkeskummet med den rette temperatur. Mælkeskummet skal helst ligge mellem 60°C-70°C.
På maskinen er det muligt at justere temperaturen for at tilpasse til det individuelle behov.

Keramiske flade knive

De keramiske knivblade kan male op til 500 kg kaffebønner. Kværnen arbejder støjsvagt og maler kaffen nænsomt og ensartet, hver gang, så kaffens aroma og smag bevares.

Kan hurtigt tilpasses DIN smag

Med få tryk på touchskærmen kan du nemt tilpasse: Mængden af kaffe, pre-brewing, temperatur, vandmængde og meget andet. Gem herefter konfigurationen som din egen fortrukne kaffe.

Dobbelte kedler

Respektive kedler til varmt vand og damp, er med til at højne produktionen og forkorte forberedelsestiden, samt effektivt at forkorte forberedelsestiden.

Automatisk rengøring

For at sikre optimal drift kan maskinen automatisk foretage skylning af mælkesystemet og brygger hver gang maskinerne tændes/slukkes. På denne måde minimeres risikoen for at gamle partikler tilstopper systemet. Tilpas din egen rengøringsrutine ud fra antal kopper/arbejdstid. Vedligeholdelse er nemmere end nogensinde før.

Specifikationer

Vejledende daglig produktion: 200

Kopper per time: 100

Drikkevarianter: 24

Vandtank: 4L

Bønnebeholderkapacitet: 1500g

Pulverbeholderkapacitet: 2,5L

Skærmstørrelse: 7,0″

Mærkespænding: 220-240v

Nominel frekvens: 50/60Hz

Strømforbrug: 2900watt

Vægt: 25kg

Størrelse: L: 34cm B: 54,5cm H: 62cm