Baby T

Baby T

En professionel maskine med exceptionel termisk stabilitet og energieffektiv.

Denne maskine blev født ud fra vores Barista T-model til den kommercielle kanal. Den bruger samme teknologi og har de samme funktioner, men i en reduceret størrelse (35 cm). Dette giver mulighed for at have en høj kvalitet af udvinding, hvor som helst: Horeca-kanalen, kaffebarer, food trucks, kontorer, butikker og, selvfølgelig, derhjemme.

Om denne model

Fra E-61 teknologi til T

For det første ændrer samfundet sig. Hverken producenter, ingeniører eller industriingeniører opfinder nye behov. Det er samfundet, der efterspørger produkter, der er mere bæredygtige med forbedret energieffektivitet, nemmere at bruge og længerevarende.

I disse nye tider er det den professionelle barista, der efterspørger innovative produkter uden at gå på kompromis med espressoens.

Unikt design og grønt forbrug

Efter skabelsen af vores Big Dream-model, hvor vi har ændret et teknisk kriterium brugt i mere end 100 år (ved at bruge rustfrit stål i stedet for kobber og messing), ønskede vi at fortsætte med at skabe unikke produkter. Et produkt, der også ville markere et vendepunkt i branchen.

Technology T, er en state-of-the-art multi-gruppe teknologi. Engineering udviklet udelukkende af Ascaso. Det giver stor termisk stabilitet med et højt niveau af energieffektivitet (lavt energiforbrug) og rent og frisk vand i hver kaffe.

Specifikationer

Vandtank: 2L

Mærkespænding: 230v

Nominel frekvens: 50/60Hz

Strømforbrug: 1200watt

Vægt: 35kg

Størrelse: L: 43cm B: 35cm H: 45cm