F12

F12

Smart auto-rengøring, problemfri vedligeholdelse. Passer til 10-30 medarbejder.

F12 er en flagskibsmodel til kontormiljø, eller restaurant der ønsker let servering af kaffeprodukter. Maskinens elegante og minimalistiske design kombineres med høj kapacitet og mange features. F12 tilbyder flexibelt vandtilslutning, som både kan tilsluttes fast vandforsyning, eller bruge den indbyggede vandbeholder. F12 indeholder Dobbelt pumpesystem, som gør det muligt at levere kaffe på den halve tid.

Om denne model
0
Daglig output
0
Time output
0
Drikkevarianter

Mulighed for justering af kværn

Forskellige kaffer kræver forskellige indstillinger af kværnen. Derfor er det vigtigt med en kværn der kan justeres således at den passer til den kaffe du bruger.

16 g kapacitet proprietært bryggesystem

Den store brygger er designet til at indeholde op til 16 g kaffe, med mere ensartet ekstraktion for at garantere originale smage. Dette gør at denne maskine kommer tættere på den ægte caféoplevelse end de fleste andre maskiner i samme størrelse.

Mælkeskum med den rette temperatur

For at opnå den bedste kop kaffe med mælk, er det meget vigtigt at maskinen leverer mælkeskummet med den rette temperatur. Mælkeskummet skal helst ligge mellem 60°C-70°C. På maskinen er det muligt at justere temperaturen for at tilpasse til det individuelle behov.

Keramiske flade knive

De keramiske knivblade kan male op til 500 kg kaffebønner. Kværnen arbejder støjsvagt og maler kaffen nænsomt og ensartet, hver gang, så kaffens aroma og smag bevares.

Dobbelt pumpesystem = Dobbelt bryggehastighed

To kraftfulde italienske ARS-pumper Gør det muligt at levere espresso og varmt vand på samme tid. Slut med at vente på din kaffe.

100% frisk kaffe

Friskmalede kaffebønner falder direkte i bryggeren til brygning. Det minimerer oxidering og spild; hver servering er så frisk som muligt.

Kan hurtigt tilpasses DIN smag

Med få tryk på touchskærmen kan du nemt tilpasse: Mængden af kaffe, pre-brewing, temperatur, vandmængde og meget andet. Gem herefter konfigurationen som din egen fortrukne kaffe.

Automatisk rengøring

For at sikre optimal drift kan maskinen automatisk foretage skylning af mælkesystemet og brygger hver gang maskinerne tændes/slukkes. På denne måde minimeres risikoen for at gamle partikler tilstopper systemet. Tilpas din egen rengøringsrutine ud fra antal kopper/arbejdstid. Vedligeholdelse er nemmere end nogensinde før.

Lav din egen personlige kaffe

Ønsker du en kaffevariant der ikke er i standardmenuen, kan du nemt oprette din egen.

Specifikationer

Vejledende daglig produktion: 100

Kopper per time: 70

Drikkevarianter: 24

Vandtank: 2L

Bønnebeholderkapacitet: 1200g

Skærmstørrelse: 7,0″

Mærkespænding: 220-240v

Nominel frekvens: 50/60Hz

Strømforbrug: 2900watt

Vægt: 17,5kg

Størrelse: L: 30cm B: 50cm H: 58cm