F10

F10

Kaffe, med eller uden mælk – kun ét touch væk. Passer til 1-10 medarbejder.

F10 er designet til at imødekomme kaffebehov i kontorlokaler. Det er en 430 mm høj, støjsvag, økonomisk espressomaskine, der tilbyder et stort udvalg af forskellige drikkevarer, herunder espresso, americano, almindelig kaffe, varmt vand, varm mælk og mælkeskum.

Om denne model
0
Daglig output
0
Time output
0
Drikkevarianter

Keramiske flade knive

De keramiske knivblade kan male op til 500 kg kaffebønner. Kværnen arbejder støjsvagt og maler kaffen nænsomt og ensartet, hver gang, så kaffens aroma og smag bevares.

16 g kapacitet proprietært bryggesystem

Den store brygger er designet til at indeholde op til 16 g kaffe, med mere ensartet ekstraktion for at garantere originale smage. Dette gør at denne maskine kommer tættere på den ægte caféoplevelse end de fleste andre maskiner i samme størrelse.

Mælkeskum med den rette temperatur

For at opnå den bedste kop kaffe med mælk, er det meget vigtigt at maskinen leverer mælkeskummet med den rette temperatur. Mælkeskummet skal helst ligge mellem 60°C-70°C. På maskinen er det muligt at justere temperaturen for at tilpasse til det individuelle behov.

Mulighed for justering af kværn

Forskellige kaffer kræver forskellige indstillinger af kværnen. Derfor er det vigtigt med en kværn der kan justeres således at den passer til den kaffe du bruger.

Kan hurtigt tilpasses DIN smag

 

Med få tryk på touchskærmen kan du nemt tilpasse: Mængden af kaffe, pre-brewing, temperatur, vandmængde og meget andet. Gem herefter konfigurationen som din egen fortrukne kaffe.

100% frisk kaffe

Friskmalede kaffebønner falder direkte i bryggeren til brygning. Det minimerer oxidering og spild; hver servering er så frisk som muligt.

Automatisk rengøring

For at sikre optimal drift kan maskinen automatisk foretage skylning af mælkesystemet og brygger hver gang maskinerne tændes/slukkes. På denne måde minimeres risikoen for at gamle partikler tilstopper systemet. Tilpas din egen rengøringsrutine ud fra antal kopper/arbejdstid. Vedligeholdelse er nemmere end nogensinde før.

Specifikationer

Vejledende daglig produktion: 30

Kopper per time: 70

Drikkevarianter: 24

Vandtank: 4L

Bønnebeholderkapacitet: 500g

Skærmstørrelse: 7,0″

Mærkespænding: 220-240v

Nominel frekvens: 50/60Hz

Strømforbrug: 1450watt

Vægt: 15kg

Størrelse: L: 34cm B: 50cm H: 43cm