Velkommen til Kaffeværkstedet.

Kaffeværkstedet er et lille kafferisteri der ligger i Bjæverskov på den gamle Nutanafabrik. Passionen for den gode kaffe med en spændende karakter har altid vakt vores interesse, og derfor besluttede vi os for selv at begynde at riste. Vi har i flere år arbejdet med import af specialristet kaffe fra et mikroristeri i Sverige, som er kendte for deres meget dedikerede arbejde med kaffen. Vi synes nu tiden var inde til, selv at gå igang med det spændende arbejde det er at udvælge kaffe fra forskellige steder i verden og eksperimentere med forskellige risteprofiler. Vi har arbejdet længe på at finde frem til nogle kaffer, som vi synes er spændende og karakteristiske i smagen og herefter finjustere ristningen, hvilket i øvrigt er et arbejde vi nok aldrig bliver færdige med.

Vi har siden januar 2016 været klar og glæder os til at præsentere vores fantastiske ristede kaffe for dig.

Udover kaffe byder vi også på et stort te sortiment fra te firmaet Higher Living samt andre lækkerier som kakao, chailatte, espressomaksiner, kværne og meget mere.

Besøg vores webshop for at se vores store udvalg af produkter.

Hvis du er cafeejer, restauratør eller blot har lyst til en anden kaffe på dit kontor, står vi parate til at hjælpe dig med alt fra levering af kaffe, te, maskiner og service. Du er altid velkommen til at kontakte Claus eller Christian vores dygtige kafferister og sælger, som står de klar til at hjælpe dig.

Står du og skal bruge en barista til din næste fest eller firmaarrangement kommer vi også gerne og servere kaffe på vores medbragte espressomaskine. Læs mere under events.

Tlf.: 29856535 Mail: claus@kaffevaerkstedet.dk eller christian@kaffevaerkstedet.dk