Italian Espresso

Denne espresso er til dem som elsker det italienske “bid” som man kender så godt fra, især, det sydlige Italien. Vi rister denne kaffe lidt til den mørke side, for at give den en fyldig smag, men ikke så meget at der opstår en brændt bitterhed. Kaffen er perfekt til Caffé Latte, men kan også drikkes som en kraftig espresso.
Kaffen består af 80% Brasiliensk Arabica og 20% Indisk Robusta

Bønnerne vi bruger i denne kaffe kommer fra en sammenslutning af småbønder som støttes af HRNS. HRNS hjælper småbønder med at opbygge en bæredygtig forretning gennem uddannelse og kvalitetssikring. Samtidig er der også fokus på miljøet og naturen omkring gårdene. HRNS hjælper i dag over 5.500 familie farme i Brasilien og sikrer dem en bedre tilværelse for dem og deres børn.
For at skabe ekstra fokus på den høje kvalitet som mange af disse farme leverer bliver der afholdt mesterskaber i hvilken kaffe der er bedst, og vinderne bliver solgt på auktion.
Denne kaffe er en blanding af de forskellige vindere (winners blend), og naturligvis en fantastisk kaffe.
Kaffen er blandet med 20% højkvalitetsrobusta fra Indien (Cherry A), som er med til at give kaffen en krydret og meget behagelig smag.