Brasilien HRNS Winners Blend

Dette er en fantastisk kaffe fra Brasilien. Kaffen kommer fra en gruppe af småbønder i Minas Gerais, som alle er støttet af HRNS.
HRNS har mange års erfaring med at arbejde i kaffeproducerende lande, og har fokus på at forbedre levevilkårene for kaffeproducenterne og deres familier.
Støtten har fokus på at hjælpe producenterne med at udvikle deres egen forretning, og have fokus på højere kvalitet, for at opnå en højere pris for deres kaffe.

Kvaliteten er også en nøglefaktor for udviklingen. Derfor afholder HRNS også kaffemesterskaber mellem deres medlemmer, og vindere har også mulighed for at sælge kaffen til en bedre pris. Dette er også med til at give et øget fokus på at kvaliteten er med til at højne prisen og dermed levevilkårene.

Denne kaffe er en blanding af vinderene fra konkurrencen som er:

 

Bønnerne vi bruger i denne kaffe kommer fra en sammenslutning af småbønder som støttes af HRNS. HRNS hjælper småbønder med at opbygge en bæredygtig forretning gennem uddannelse og kvalitetssikring. Samtidig er der også fokus på miljøet og naturen omkring gårdene. HRNS hjælper i dag over 5.500 familie farme i Brasilien og sikrer dem en bedre tilværelse for dem og deres børn.
For at skabe ekstra fokus på den høje kvalitet som mange af disse farme leverer bliver der afholdt mesterskaber i hvilken kaffe der er bedst, og vinderne bliver solgt på auktion.
Denne kaffe er en blanding af de forskellige vindere (winners blend), og naturligvis en fantastisk kaffe.
Kaffen er blandet med 20% højkvalitetsrobusta fra Indien (Cherry A), som er med til at give kaffen en krydret og meget behagelig smag.